back to top

Biosolis – крема за деца и бебиња со минерални филтри и...

0
Прекумерната изложеност на ултравиолетовото (УВ) зрачење од сонцето претставува главната причина за појава на рак на кожата. УВ зрачењето е доволно високо, особено во...

Вроден Тортиколис

0
Тортиколис е проблем кој ги вклучува мускулите на вратот што предизвикува главата да се навалува надолу. Терминот доаѓа од два латински збора: tortus, што...

Доење на барање или според однапред утврден распоред?

0
Гостување на Јасна Апостолски - Николов во Телма на 0м+

Придобивки од хидротерапија и масажа во развој на новороденче и дете

Терминот BABY SPA не е нов термин за мајките. Во последните години се појавија спа услуги за деца особено во урбаното општество. Само погледнете...

Чисти алишта без хемикалии и алергени со новиот комплетно разградлив прашок...

0
Многумина сметаат дека хемиските средства за перење на алиштата им го поедноставуваат животот и успешно ги отстрануваат сите флеки, меѓутоа мора да сфатиме дека...

Како да го заштитите вашето дете од сончевите зраци во топлите...

0
Активности на отворено? Да бидеме на готовс. Како добри мајки, да бидеме секогаш будни со петте сетила е нешто вообичаено, но тоа станува потешко...

Нова студија за динамиката на производство на мајчино млеко

5ти Април, 2022 (MIT - Massachusetts Institute of Technology) За прв пат, истражувачите од МИТ извршија голема студија со висока резолуција на клетките во мајчиното...

Зошто бебињата “бљуцкаат” и дали можеме да го спречиме тоа?-ПРВ ДЕЛ

Бљуцкањето е една од поголемите грижи за новите родители кои често пати мислат дека можеби тие допринесуваат за таа состојба. Улогата на родител сама...

Што претставуваат синдетски производи?

Многу е веројатно дека веќе сте го слушнале зборот Syndet. Меѓутоа што е Syndet? Синдетски производ се однесува на козметички производ кој во својот состав...

COLLOID-Бебешкa пудра од нова генерација со сребрени јони и зеолит

BABY POWDER е пудра од нова генерација, интелигентна технолошка иновација, која на нежен начин, со комбинација на јони од зеолит и сребро, обезбедува идеална...
15,256ФановиМи се допаѓа
1,327СледбенициСледете не
566СледбенициСледете не
453СледбенициСледете не
1,258ПретплатнициПретплата