Гостување на Јасна Апостолски – Николов (дипл. мед. сестра, сертифициран едукатор за психофизичка подготовка на трудници, Меѓународен сертифициран консултант за доење во 0м+ на Телма телевизија на тема „Најчести грешки што водат до прекин на доењето.

Можеби ќе ви се допадне:   Algoral Infant - суплемент за ублажување на симптоми на ГЕР кај бебиња на ексклузивно доење