Доаѓа летото, а со топлото време и високите температури почнува и сезоната на стомачните вируси. Како безгрижно да патуваме? Секое семејство кое се подготвува за одмор задолжително во својата домашна аптека треба да има препарат кој ќе ги олесни симптомите на гадење при патување како и симптомите на стомачниот вирус како за најмалите така и за возрасните.

Нека патувањата бидат безгрижни, а вирозите што пократки.

Стоп за гадење и повраќање при патување и вирусни инфекции, со природни препарати на база на ѓумбир.

Локомотив сируп за деца над 2 години.

Локомотив пастили за деца над 3 години и возрасни.

 

Можеби ќе ви се допадне:   Имаме бебе!